Tuesday, September 23, 2014

Inspiratsioon

Ainult mõned aastad kulusidki, kuni ma taipasin, et peaks teiega jagama inspireerivaid blogisid mujalt. Ega ma siis kõige siinkirjutatava peale ise ei tule, ikka loen ja püüan õppust võtta targematelt.

Väike selgitus, mis on kusagil vasakul olevate linkide taga:

Frische Brise - nelja lapse ema Hamburgis. Harmoonia ja rahulolu.
Large Families On Purpose - üheksalapseline pere kusagil USAs. Kord ja süsteem. (hetkel on nende veebileht vist kellegi poolt rikutud, aga ma olen kindel, et see saadakse varsti korda)
Little Earthling Blog - pere, kus on kokku 14 last, neist 9 bioloogilised ja 5 adopteeritud. Noorim on Lillebroriga äravahetamiseni sarnane. :) Igapäevaelu.
Money Saving Mom - õpetusi, kuidas elada säästurežiimil. Hulgaliselt tasuta e-raamatute pakkumisi, tuleb ainult õigel päeval alla laadida, ja artikleid, kuidas üht või teist majanduslikult soovitatavat muutust saavutada. Huvitavaid artikleid on mõtet otsida ülemiselt siniselt ribalt, seal on kõik väga kenasti teemade kaupa jaotatud.
Muttis Nähkästchen - lapsevanemaks olemisest Austrias ja viimasel ajal ka sellest, kuidas elada koos Aspergeri-lapsega. Meie sõbrad.
Smockity Frocks - kaheksalapseline koduõppepere kusagil USAs. Igapäevaelu, kogemused ja lustlikud sündmused.
Soulemama - viie lapsega pere kusagil USAs. Harmoonia, lambad ja aed.
The Prudent Homemaker - seitsme lapsega pere Las Vegases. Väga arukas ja säästlik majandamine olukorras, kus toidu ostmine on sageli viimane prioriteet.
These Days In French Life - Prantsusmaale abiellunud ameeriklanna, kes tegeleb aktiivselt taas- ja ärakasutusega, koriluse ja rahavaba eluga.
family4travel - ühe saksa pere reisiblogi. Ka meie sõbrad.

Ah et eestikeelseid polegi? Tjah, eestikeelsed kokandusblogid on minu maitsele tihti liiga kõrgelennulised, hetkel aktiivseid koduõppeblogisid nagu ei teagi ja muiduelu-blogid on niisama armsad lugeda, nende nimekirja teen kunagi eraldi.

1 comment:

  1. Aitäh,et siin neid blogisid tutvustasid. Ma panin kohe paar tükki endale lugemiseks kõrvale. Üks saksa keelne tundub ka nii mõnus (piltide järgi) aga kahjuks saksa keelest ma ei saa mõhkugi aru :)

    ReplyDelete