CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 13, 2015

Kana-paprika-mandli ahjuroog

Tarvis läheb:
  • kanakintsuliha, nii palju kui ära sööte. Meile jätkub ühest pakist, mis nad on, 400 grammi kandis?
  • mõned sibulad, sektoriteks lõigatud
  • kartuleid, kah nii palju kui ära sööte, kooritud ja viilutatud
  • vähemalt kaks paprikakauna, puhastatud ja viiludeks lõigatud
  • üks või mitu küüslauguküünt, hakitud
  • paprikapulbrit
  • oliiviõli
  • ühe väiksema sidruni riivitud koor ja mahl
  • peotäis või rohkem hakitud mandleid.
Pane kõik komponendid peale mandlite kaussi, sega hoolega. Vala lamedasse küpsetusvormi, küpseta 200 kraadi juures umbes 40 minutit või natuke rohkem, kuni liha on küps ja kartulid pehmed. Sega vahepeal, muidu kõrbevad sibulad ära. Kui toit hakkab valmis saama, sega hulka mandlid. Algretseptis soovitatakse serveerida jogurti ja peotäie hakitud koriandrilehtedega, aga meile meeldis ilma ka. Idee pärineb ajakirjast "Good Food", detsember 2011.

0 comments:

Post a Comment