Saturday, January 31, 2015

Kohe tuleb veebruar

Jaanuaril polnud viga. Mul hetkel kripeldab üks lõvimamma-lugu südamel, aga eks näeb, kas ma selle ka üles kirjutan. Ei ole ilus lugu, kahjuks.

Aga homme on juba veebruar.

Veebruaris juhtub häid asju:

Palju õnne meile pulma-aastapäevaks. 12 aastat saab. :) Polegi hõbepulmadeni enam nii palju, mul on perfektne kleit juba välja valitud - me 12 aastat tagasi eriti pidu ei pidanud, hõbepulmad oleks nagu hea järgmine hetk, millal vastupidamisest rõõmustada.

Mehe taskus on tssss ... teatripiletid. Me lastele pole veel öelnud, aga pulma-aastapäeva puhul läheme "Helisevat muusikat" vaatama. Kogu kambaga, muidugi.

Esimesed seemned saab mulda panna. Mul on üks karp, mis kasvatab igal aastal porrulaugutaimi, tuleb ainult seemneid, mulda ja vett lisada.

Päevad on küllalt pikad, et saab hakata aknalaual ka rohelist sibulat kasvatama. Niipea, kui ma poest leian sibula, mis teab, mida kevadepoole teha.

Lillebror saab päris oma lugemise-raamatu. Kui "Pildiraamat Piiblist" läbi on saanud, oleme iga lapsega käinud poes ja ostnud lapsele rohkema tekstiga raamatu, mida see laps siis hakkab emmele ette lugema. Lillebroril on see käik tuleval või ületuleval nädalal ees.

Võib-olla kutsutakse kedagi meist mõnele sünnipäevale. Mõnikord on veebruaris kutsutud, nii lapsi kui täiskasvanuid.

Riigipüha on sel aastal nädala sees. Loodetavasti saab ka Mees selle puhul vaba päeva.

Ma väga loodan, et ka sel aastal jääb vabariigi aastapäeva lumetorm vahele - üksvahe tuli õige mitu aastat järjest 20. ja 26. veebruari vahel hirmus palju lund maha, kõik ühe päevaga. Ei meeldinud.

Koon üle 20 aasta jälle haapsalu salli. Karukellamustriga, kingituseks. Veebruari jooksul tuleb valmis saada. Tore ju!

2 comments:

  1. Küll Sa oled tubli kirjutaja, üks postitus teise järgi. Ma nii naudin Su väikeseid ülekandeid teie elust, su analüüse ja mõtteid.
    Kõige pealt muidugi Palju õnne pulmaastapäevaks juba ette ära!

    Huvitav kokkusattumus, meie läheme 'Helisevat muusikat' märtsis vaatama-kuulama. Me Petega oleme seda juba näinud, aga sel korral tähistame sellega Greta sünnipäeva. Ilusat teatrielamust ja loodetavasti poistele meeldib.

    Ja see teie 'päris oma lugemise- raamatu' traditsioon on nii armas :) Üldse on see teie eluke seal 'mõisa' majas metsa sees, rahus ja vaikuses nii romantiline :)

    ReplyDelete
  2. Aitäh. Hea sõna ja õnne eest. Pulma-aastapäev hakkab juba tasapisi läbi saama ja "Helisev muusika" helises kah ära. Poistele meeldis küll, Do-re-mi laulu alguses vilksasin Unistaja poole vaadata ja nägin, kuidas ta nägu äratundmisest särama lõi - seda olen ma neile paar korda laulnud. JJ-l oli hulk küsimusi Hitleri Saksamaa kohta ja Lillebror kurvastas, et von Trappide pere pidi lõpus ära minema. Nii et kõik reageerisid ootuspäraselt. Peaks kuskilt filmi ka hankima, siis saame võrrelda.

    Sellest rahust ja vaikusest ma peaksin nüüd millalgi kohe eraldi kirjutama.

    ReplyDelete