Sunday, January 11, 2015

Nädala kokkuvõte





Eelkõige head asjad.


Mees sai Lillebrori asjatundliku abiga lõpuni valmis kolmanda raamaturiiuli elutuppa ja raamatud on nüüd suuremalt jaolt sorteeritud ja ümber paigutatud. Kuni neid taas nii palju saab, et riiulitesse ära ei mahu ...

Lillebror kohtus üle pika aja - kuu vähemalt - oma Sõbraga. Oh seda rõõmu! Jooksid teised kiriku fuajees ümber minu, üks blond ja teine eesti lapse kohta ebaharilikult tumedapäine, ja muudkui rõõmustasid.

Lahkasime kõrvitsa, mis hakkas välimuselt aina rohkem ja rohkem meenutama kipras vanameest. Sisemus oli ilus oranž ja maitseb ka hästi.

Teisipäeval olin mina lastega ja meie autoga Linnas tööl ja hambaarsti juures - Lillebror kaotas teise piimahamba -, Mees teise (selliste puhkude tarbeks ajutiselt laenatud) autoga Lähedalasuvas Väikelinnas kollitamas. Kuidagi trehvas nii, et jõudsime koju samal hetkel. Nagu paremat sorti autoreklaamis. :)

Jõugu Juht käis laupäeval Huviringi Üritusel, Sõbra sünnipäeval ja teisel Sõbral külas. Olevat ennast hästi ülal pidanud, ütles sünnipäevalapse ema.

Unistaja ilmutas huvi ja sümpaatiat klassikalise muusika vastu.

Raamatukogus kohtusime ühe erakordselt sümpaatse raamatukoguhoidjaga, kelle nimi võib olla Anu ja kes oli kohe väga tore ja abivalmis. Sellised inimesed teevad tuju heaks. Nüüd, mil mul on rohkem aega lastega koos raamatukokku sattuda, on lootust ka teiste raamatukoguhoidjatega kokku puutuda - Lutsu raamatukogus on nad vist kõik äärmiselt kenad inimesed.

Loeme unejutuks lutikaraamatut ja oleme kabuvaimustuses. Harva juhtub raamatu kinnipanemise järel valju vingumist teemal "nüüd me peame homme õhtuni ootama, et teada saada, mis edasi juhtub!" Selle raamatuga on küll nii.

Häid raamatuid ja häid inimesi teile ka!

5 comments:

  1. Lutikaraamatuga on siin sama lugu. Loevad kooli seda koos ning poiss kurdab, et oihh nüüd pean ma ootama või täna hommikul. Jeee, täna loeme edasi. Kuigi olen öelnud, et vabalt võiib lugeda ka ette ära, siis seda ka ei taha. Muidu pole koos teistega lõbus.

    ReplyDelete
  2. Appikene, Lillebror on nii suureks kasvanud :) Ma pole temast ammu pilte näinud ja seega mälusopis vaid need kus ta selline väikene veel on :)

    ReplyDelete
  3. Nojah, meie sõberkonnas on ta omaealistest kasvult üks pisemaid. Tema Sõber on muidugi veel pisem, aga Sõber on pool aastat noorem ka.

    Minu meelest saab laps siis hoobilt suureks, kui peresse tuleb noorem õde või vend. Lillebror on meil ikka veel see pisike. :)

    ReplyDelete
  4. Või kui läheb kooli. Meie puhul pigem nii :)

    ReplyDelete
  5. Oi, väga tore kuulda, et lutikaraamat meeldib! No ma ikka proovisin nii kirjutada, et oleks põnev... Rõõmsat talve jätku! :)

    ReplyDelete