Sunday, June 21, 2015

Valge ristik õitseb

Ühtlasi õitsevad jasmiinid, kibuvits, pojeng ja lupiinid. Kurgedel on pesas vähemalt kaks poega. Rukkirääk jalutab ringi ja rääksub. Suvi on.

Täna noppisime selle aasta esimesed kaks maasikat. Päikesesoojad olid. Jagasime enam-vähem võrdselt, õnneks olid maasikad väga suured.

Veel käisime täna seeneluures. Saime traditsiooniliselt - nagu alati esimese seeneluure käigus - 30 grammi kukeseenenööpe. Keegi oli enne meid natuke rohkem saanud.

Lillebror koostas äriplaani: tuleb minna laatadele ülearuseid kaisuloomi ära müüma. Pingud ja Jänku jätaks alles, aga tal on seal terve kari kasutuid mõmmisid, millega ta ei mängi ... Mõtles siis natuke ja hindas oma plaani: "Äääh, ega neid keegi niikuinii osta ei taha."

Tegin esimest korda elus banaanipannkooke. Maitses. Järelikult tuleb Prisma hinnagarantii-banaane suuremas koguses varuks osta ja pudina sügavkülma laduda, sest arvatavasti on jaanipäevaks kõigi klientide sisemised raamatukoguhoidjad banaanisõltuvusse söödetud ja hindu tõstetakse. Uuk.

Jõugu Juht läks oma Parima Sõbraga natuke nagu tülli. Õnneks on tulemas jaanipäev ja piiblilugemise laager, kus saab olla Vanemate Meelest Parimaks Sobiva Sõbra seltsis. Viimane on üks tõeliselt äge poiss ja tegelikult saab JJ temaga ka suurepäraselt läbi, ainult et kooliaasta sees pole Sõbral palju aega.

Unistaja käis ka Sõbra pool. Minu pelgus, et Sõbral saab Unistaja seltskonnast isu otsa, oli ilmselt alusetu, sest päeval pärast viietunnilist külaskäiku helistas Sõber ja uuris, millal Unistaja jälle tuleb. Esialgu väga ei tule, sest nüüd on meil puhkus ja me oleme kõik täitsa kodused.

No comments:

Post a Comment