Tuesday, September 8, 2015

Tasuta lõunad

Või umbes nii.

Ostsime täna Prismast 20 euro väärtuses suuremal hulgal aedvilja, võid ja midagi veel. Maksime selle kuhja eest sõna otseses mõttes 20 senti, sest pikemat aega oli ununenud Prisma Kontole kogunenud raha kasutada.

Mees tegi kunagi midagi sarnast Rimi kliendikaardiga.

Ma üldse ei imesta, et Mees kliendikaarte arrrrmastab. Mulle ka meeldib avastada, et mõni asi on kliendikaarti lehvitades palju odavam. Tõsiselt kasulikuks osutub kliendikaart tõesti siis, kui mõnd poodi sageli külastada. Tänane kasulikkus oli lausa jahmatav ja kuna koolirahvas on septembris enamasti üsna vaene, siis vägagi teretulnud.

Oluline: see postitus ei ole mõeldud mitte ühegi poeketi reklaamimiseks. Tahtsin lihtsalt jagada oma rõõmsat üllatust.

2 comments:

  1. Nii hea, et sa sel teemal kirjutasid. Ma kohe kontrollisin, et palju mul sarnasele kliendikaardile on laekunud ja tuli välja et £40! Me käime küll seal söögipoes nii harva, aga sama kaardiga saame igakuuselt ka oma elektri ja gaasi eest makstes punkte, seega nii need summad sinna märkamatult kogunevad.

    Meil on ka nii, et neid punkte saab pärast paljudes erinevates kohtades kulutada. Üks aasta ostsime laekunud punktidega endale lennupiletid Sveitsi, sest punkte saab ka Easyjet lendudel kasutada :)

    ReplyDelete
  2. Ma sain samasuguse üllatuse osaliseks täna Konsumis :) Prismadest tunnen siinmail puudust küll.

    ReplyDelete