Monday, January 18, 2016

Esimese maailma probleemid vol 2

Lillebror tegi ahju tuld, aga unustas suurtelt vendadelt paluda, et emb-kumb neist siibri lahti teeks.

Mees võitis ebay oksjoni, aga kauba müüja ajas sõrad vastu ja ütles, et tema postiga ei saada ... ese asus Plymouthis, nii et isegi Alice'i jaoks ilmselt liiga kaugel meie eest järel käia ja rohkem sõpru mul Inglismaal ei ole.

Mees käis juuksuris. Mis nende meestejuuksuritega on, ma ei tea, seekord lõigati Mehele pähe üsna nilbe lakutav soeng viiekümnendate filmidest, kukal aga nägi välja nii, nagu oleks purjus traktorist selle kallal oksakääre rakendanud. Ma üritasin asja parandada ... juukselõikusmasin suri maha. Pügasin pardliga. Nüüd saab Mehe kukla seisundis kahtlustada vähemalt kainet traktoristi, aga võib-olla isegi lüpsjat.

Ma eksin endiselt köö65555555555555555ygis ära, sest laud on vale koha peal.

Must kass hüppas klaviatuuri peale.

On selgunud, et ei mina ega Lillebror ei kannata rohelisi banaane. Aga need maitsevad ju niiiii hästi! :(

Piimakott läks külmkapis katki.

Telekas ei näita pilti, kahtlustame satelliidivastuvõtja pead.

Panin soojema ilma puhul selga uue kapuutsiga mantli. Selle sees oli väga paha olla. Tuvastasin probleeme: vöökoht on paigutatud alumise roide peale ja õuuudsed dressikäiseotsad on külge õmmeldud nii, et randmete ümber on pumps. Nagu kannaks mõlema käe küljes vererõhuaparaati!

Mees ei leidnud mantli õgvendamiseks puuvillast niiti ja unustas osta pesupulbrit.

Aga.

Musta kassi pea lõhnab endiselt väga hästi, nagu kassipea ikka.

Mees on ka lakutud soenguga Mees.

Siiber sai siiski üsna ruttu lahti.

Lahendasin mantli hädad nii, et vööd see mantel minu seljas üldse ei vaja, eemaldasin ka vööaasad, ja varrukatest jäi pärast dressikäiseotste eemaldamist piisavalt järele, et nad ära palistada ja kasutamiskõlblikuks kuulutada. Mul on pika randme ja karvase äärega miau-kindad, nii et külm tuul varrukast sisse ei pääse. Pealegi ei kavatse ma mitte kunagi minna Amsterdami kanali äärde jalgrattaga sõitma, nagu selle mantli algne konstruktsioon paistab ette nägevat.

Kui nüüd veel mõned kutsutud külalised oma tulekust JJ-le teada annaksid, et teaks toitu ja muud planeerida, ja tulevaks nädalaks korralikku pehmet ilma saaks, siis oleks kõik ju korras. :)

3 comments:

  1. Plymouth jääb meist jah nii 3-4 tunni autosõidu kaugusele :( Kas te ei saaks kuidagi jutule, et müüja asja UK siseselt meie juurde saadaks? Emaili mulle, äkki saame ikka asja korda aetud.

    ReplyDelete
  2. Aitäh, aga see müüja oli väga kindel, et tema annab oma kauba ainult käest kätte üle (kuulutuses seda märgitud polnud). Jõudsime juba loobuda, ju siis ei olnud õige asi.

    ReplyDelete
  3. Sel juhul tundub vist jah et ei olnud õige asi või õigel ajal :) Aga teinekord kui nad ei taha Eestisse saata, aga on nõus UK vahel saata siis räägi minuga :)
    Muideks mitmed internetipoed on ka lõpetanud kauba välismaale saatmise. Isegi selline suur pood nagu Tesco. Next on ka tasuta pakisaatmise Eestisse tasulisega asendanud. Ma ei tea kas ma olen midagi maha maganud, hakkab midagi kuskil toimuma?!

    ReplyDelete