Thursday, June 16, 2016

Lubadus iseendale

Kui ma kunagi veel mõne kassi võtan, siis ainult sellise, kes on hästi ettevaatliku ja alalhoidliku iseloomuga.

Must Mimi käis esmaspäeval nurrutamas, kui ma põõsaaluseid kitkusin, ronis mulle kukla peale ja oli muidu kass. Õhtul läks välja. Meil lähevad kassid suvel ikka ööseks välja, eriti Mimi, kes on üks väga julge ja iseseisev kass. Tegelikult saavad nad iga ilmaga minna pööningule, kuhu igasugused kahtlased elukad ei pääse, ja meil siin Maja ümber rebaseid ei käi. Naabrite koerad vahel käivad, aga need on praegu kõik hästi rahulikud ja viisakad tegelased, oskavad kassi ignoreerida.

Teisipäeval Mimi polnud. Kolmapäeval hakkasin juba natuke endast välja minema - Mimi polnud! Mimi sõber Findus istus õnnetu njauga tuulekoja peal ja ei osanud midagi rääkida, kus Mimi võiks olla.

Täna tundus iga vari musta kassi moodi. Karjusin maasikaid korjates hääle ära. Lapsed läksid juba magama - Mimi polnud. Äkitselt liikus eesuks ja Mimi lipsas sisse! Kus ta käis, seda ta ei rääkinud. Ilmselt ei antud seal palju süüa (Mimi teeb usinalt hiiretööd), sest krõbinad maitsesid kuidagi eriti hästi. Et ta oleks midagi valesti teinud, ta muidugi ei taipa - tema oli ise kass ja ajas kassi-asju, meie jätku uks poikvele, et seda saaks kõvera käpaga avada ...

Oleks ma teadnud, et sellest nääpsukesest titest niisugune iseloomakesega rändur saab ... Aga jah, kui ma siia kunagi veel mõne kassi võtan, siis arapoolse eksemplari nagu praegu meie Valge Mini, kes Majast kaugemale kui kolmekümne meetri kaugusele ei lähe.

Täna öösel magab Mimi toas.

5 comments:

  1. Oeh, ma kujutan seda stressi ja meeleheidet vägagi hästi ette. Kassid on kohati täiesti südametud tolvanid. Aga nii neetult armsad südametud tolvanid.

    ReplyDelete
  2. Ma ootan uusi postitusi pikkisilmi :) Kuidagi harjumatult pikka aega on siin vaikus olnud. Loodetavasti on teiega kõik korras ja lihtsalt naudite blogivälist elu :)

    ReplyDelete
  3. Meil oli jah blogiväline ja netiväline elu. Ja nüüd algab muruniidune ja maasikamoosine elu, nii et ma ei tea, millal kirjutan.

    ReplyDelete
  4. Head muruniidu- ja maasika+vaarikamoosielu :)
    Ma käin ka ikka piilumas, kas postitusi paistab, kuigi suvehooaeg mis suvehooaeg, tore ju :)
    Aga ma otsin seda vaipade netiaadressi, äkki saad siia ka panna lingi?

    ReplyDelete
  5. Kaltsuvaiba-aadress on http://triibulisedkaltsuvaibad.blogspot.com

    Facebookis on ka sama nime all.

    ReplyDelete