Wednesday, August 31, 2016

Imelik on suvede juures see, et nad nii ruttu mööduvad

Eelmisel aastal oli 31. august selline.

Sel aastal kirjutavad paljud suve kokkuvõtteid. Noh, esiteks olen ma tänulik, et meile ikka natuke suve ka anti. Aga veel ...

Lapsed käisid kahes laagris: trennilaagris (miinus Lillebror) ja piiblilugemise laagris. Viimane on tegelikult üsnagi tavalise lastelaagri moodi, saab mürtsu ja madinat, aga noh, mängude teemad ja arutelud on kristliku suunaga.

Kogu perekond käis Legolandis ja Lottemaal. Lapsed on siiani seisukohal, et Legolandi-reis oli elu kõige ägedam reis. Kuidas võtta ... see pealtvaatamine ja söö-midagi-küpsiste jagamine on päris väsitav.

Meil käis külalisi ja ise käisime kah külas.

Aianduse alal on poolest saadik ikaldus. Külvatud aedvili on nigel, isekasvavad marjad ja õunad seevastu ... pöörased. Endiselt on jõus pakkumine tulla meie juurde õunamahla tegema. Eelmisel nädalal oli metsas seeni ka.

Hoidiste osas on seis selline, et ma ei tea, kuhu ma boršipurgid peaksin panema ... Mitte et ma oleksin nii hirmus palju moosi keetnud, mulle lihtsalt meeldivad väiksemad ja madalamad purgid, mis mahutavad vähem ja samas võtavad rohkem keldririiuliruumi.

Ehituse ja remondi koha pealt ... ei edene. Mehel nagu ei ole õiget tuju ja kui naine mehe abistamise asemel päevad läbi mööda metsa kappab, kangast koob või aias kaevab, siis ei tule abikaasalikust taganttorkimisest ka midagi välja.

Koduõppimise koha pealt on veel vähem edenenud, pidasime kohe meelega laisalt koolivaheaega. Peamiselt, ma kardan, õpiti vihmase ilmaga arvutimänge ...

Suvi on tegelikult läinud mööda nagu lipsti ja oeh ... uued maasikapeenrad on kaevamata - vaja on 10 m2, saab 2 m2. Kodused talvejoped ja -kombed on pesemata. Mida sa siin pesed, kui muudkui sajab! Kohvikus me oleme Mehega isegi käinud, aga loomaaias on käimata.

Loodame, et äkki tulevaasta.

Sest homme on september (kes lubas juba homme?) ja Lillebror, heh, alustab haridusteed. Ma endiselt ei ole formaalsete tähtpäevadega sõber. Veel tuleb Unistaja kodune sünnipäev, vähemalt kaks laata ja üks laadake, Teadlaste Öö ja arvatavasti üks sõbra-sünnipäev, kahed sohvasurfarid ja uus trenni-ringi-koduõppe-töögraafik.  Noh, me saame hakkama. Sest alternatiivi ju vist ei ole.

2 comments:

  1. Palju õnne Lillebrorile koolilapseks saamise puhul! :) Vanematele ka kolme koolilapse omamise puhul jaksu ja kannatust ning palju rõõmu!

    ReplyDelete