Tuesday, September 13, 2016

Vahel olen tige nagu kännuämblik

Ei mäleta, kuskohast see väljend pärines. Kännu otsas istumas ma ämblikke pole näinud, metsas passivad nad rohkem puude vahele kootud võrgus ja kodus peamiselt meie magamistoa lae all (IIIIIIK!), aga ämblikud on vastikud ja tige mina on ka vastik.

Tegelikult lähen ma kõigepealt ärevaks ja siis tigedaks, kui mulle ei anta infot.

Kui pakud kellelegi maasikataimi, see keegi vastab: "Jaaaaaaa!" ja siis FB-s (sest suhtlemine käib taimevahetuse grupi abil) minupoolsele jutule üldse ei reageeri.
Edasiarendus: see keegi ütles taimekesi kätte saades, et tahab veeeeeel taimi ja annab minu kontakti kellelegi edasi ... aga mul pole vaja, et see keegi kolmas minuga ühendust võtaks, mul on vaja, et mina saaksin helistada ja küsida, kuhu ma kõik need 400+ taime täna paari tunni pärast viin JA mul oli vaja seda teada juba eile õhtul (logistika küsimus)!
Edasiarendus: vaikus.
Edasiarendus: tegin LÕRR, hakkas kohe reageerima. Enam pole tema peale põhjust tige olla.

Või kui laste imeline treener lahkub välismaale treenima ja tuleb uus treener, kes on poiste jutu järgi küll täitsa tore, aga temalt tulev info on mitte lihtsalt napp, vaid lausa puudulik ...
Edasiarendus: Mees käis poisse vastavalt varasemale infole trenni viimas. Õiges kohas oli uks lukus. Teises võimalikus õiges kohas teises Linna otsas polnud mitte kedagi - seal uksi nagu eriti pole, õuesolemine.
Edasiarendus: esitasin loodetavasti viisaka küsimuse, mis toimub? Vastuseks sain kaks sõna ja kuupäeva vormis, millest võib välja lugeda mida tahes. Rohkem küsida ei julge, äkki väljendan ennast tigedalt. Olen küll jah tige, sest 1) uus treener võiks ennast näiteks lapsevanemate listi kaudu tutvustada ja mingigi kontakti anda hädaolukordade puhuks ja 2) kui aegade ja kohtadega on segadus, siis peaks iga nädala kohta tulema uus info aegsasti, nii et lapsevanemad teaksid planeerida. Tänane trenn jääb poistel ära, sest huviringi aeg sai sobitatud treeneri poolt määratud trenniaja otsa*, aga näe trenniaeg paigutati mingi asutustevahelise segaduse tõttu täpselt huviringi ajale ...

LÕRR.

_________
*me kombineerisime kõik (nagu täiesti kõik) huviringid ja minu tööajad trenniaegadega sobima. Elukoha geograafilisest asukohast tulenevad logistikaprobleemid, noh.



3 comments:

  1. Õhh, vihkamine on küll karm sõna aga üle kõige maailmas vihkan ma seda kui inimesed ei austa teiste aega. Kui plaanid muutuvad ja teistele asjaosalistele ei vaevuta teatama. Või kui lihtsalt kokkulepetest kinni ei peeta. Lubadused on ju pühad.

    ReplyDelete
  2. Mina tean ( ja eki toetab) hoopis ütlust, et ollakse täis kui kännuämblik ;)

    ReplyDelete
  3. Huvitav, kust see kännuämbliku tigedus siis tuli? Kuskil raamatus oli see kindlasti sees. Ma olen kuulnud, et saab olla täis nagu tarakan, kui nüüd putukalainel jätkata.

    ReplyDelete