Thursday, September 1, 2016

Vahel tegelikult ei jõua

Vahel tekib ikkagi selline tunne, et tahaks kõigest täiesti välja astuda. Nagu Päriselt Ära. Sest ma enam ei jõua! Kõik trennide ja ringide ajad on muutunud võimalikult sobimatuks. Meie pere finantsseis on ... ma ei oska nii koledaid sõnu. Katkise katuse peale mõtlemast ma lihtsalt keeldun. Jõugu Juhil on äge pubreteedihoog koos keskendumisvõime täieliku kadumisega. Unistajal on ilma puberteeditagi keskendumisvõime täiesti kadunud. Aia- ja muid töid on teha niisugusel hulgal, et ... Ja üle-eelmises postituses mainitud sündmused, peale Teadlaste Öö ja sõbra-sünnipäeva toimuvad kõik lähema üheksa päeva jooksul! Homme on Unistaja sünnipäev pluss minilaadake, ülehomme laat number üks, pühapäeval saabub üks komplekt sohvasurfareid üheks ööks, esmaspäeval teine komplekt kolmeks ööks, tuleval laupäeval on laat number kaks ja vahepeal tuleb kangas maha kududa ja puid kuuri vedada ja ... Tööl peaks ka käima.

Maailma pole isegi vaja peatada, sellised väljavaated tekitavad soovi hüpata maha liikuvalt maailmalt.

Õnneks on antud Sõna. Matteuse 6:34. Ärge siis hakake muretsema homse pärast, sest küll homne päev muretseb ise enese eest! Igale päevale saab küllalt omast vaevast!

Tänane vaev on läbi ja homse pärast muretsen siis, kui ... noh, homme on uus päev. Scarlett O'Hara oli vähemalt mäejutluse lugemise ajal koduses piiblitunnis ärkvel, võib arvata.

2 comments:

  1. Sama siin. Kui käid tööl, pudeneb kodune majapidamine koost, üritad tube koristada- peenrad kasvavad heina ja nädalavahetustel on igast värke veel kuu aega vähemalt.
    Õnneks lapsed kasvavad ise, aga tuleb sellel rindelgi vahel ohakatega rinda pista.

    ReplyDelete
  2. Oh, meil ka see keskendumisvõime kadumine värskelt 11-aastasel - eile läks kooli, sünnipäevakommid kotis. tuli nendega koju tagasi, sest unustas neid jagada...
    ja see oli ainult üks näide, neid on iga päev NIII PALJU. Nüüd panin ta "Tantsib Einsteiniga. Meeldejätmise kunst ja teadus"-raamatut lugema, et tal oskaks mulle refereerida, kuidas oma aju jälle kasutada oleks võimalik. Mina pean seni üles soojendama suhted "Organizing the disorganized child" raamatuga... aga selle kõige kõrval väga tiheda päriseluga, sünnipäevade, töökavade, tundide ettevalmistuse ja tuulerõugetega hakkama saama.

    Palju närve Sulle ja head laata! Kõik laheneb. Palve aitab ja Matteuse 6:34 ka, ma usun.

    ReplyDelete