Sunday, March 26, 2017

Kevadine koolivaheaeg läks nagu sipsti

Või nagu oleks kits sabaga löönud, eks ole.

Tehti filmi, sisuks: "Joker ja Hull Teadlane püüavad Winnetoult peidetud sokolaadi asukohta välja pressida". Püüti filmile eriefekte lisada ja tuvastati, et see ettevõtmine keeruline on.

Aidati naabritel talvepuid teha. Selle käigus said suuremad poisid pikapi kastis sõita (aga ärge seda politseile rääkige!). Lillebror ja Jõugu Juht kukkusid kahe peale viis korda kraavis vette. aga Unistaja sai naabrite 14-aastaselt rotveilerilt hammustada. Õnneks oli tegu hoiatusnäksiga, õhtul ei leidnud Unistaja ise ka enam üles, kuskohas need hambajäljed täpselt olid. Teised lapsed ei saanud ka nohu ega midagi.

Natuke tehti koolitöid ka, aga ainult natuke.

Mees Organiseeris katusemeistrit. Eile käis esimene võimalik ehitaja objekti üle vaatamas. Meie sarikad olevat saanud kiita, et sellised kenad kodused, mille peale võib iga ilmaga kindel olla nende peale saab uue katuse panna küll, peaksid veel kaua vastu pidama. Uuel nädalal tuleb ehitajaid veel vaatama. Ilma vaatamata oli keegi andnud hinnapakkumise, mis on tublisti poole rohkem, kui meil eelarve ... Nunuh.

Mina käisin koolis. Mul on nüüd pool piibelehekirjas sallist valmis ja isiklikud KnitPro ringvardad olemas. Tuleb välja, et neid ei peagi Internetist tellima, Liann Lõngad müüb ikkagi ka. See tähendab, et võin salli ringvarraste peale üle kolida ja saan südamerahus vesiroosikirja tööprooviga katsetada, siiamaani ma kudusin salli koolist antud varrastega.

Kassidel on kevad - aias kohtab senisest sagedamini punaseid tegelasi. Findus käib ja teeb näu, Tumepunane peesitab täiesti süüdimatult seal, kus tahab, ja aeg-ajalt on näha ka Helepunast, kelle kasukas on tegeikult lausa roosades toonides. Meie kassid ajavad oma asja, neid isaste territooriumiküsimused eriti ei puuduta. Ka triibuline Sassu küsib aeg-ajalt välja, aga me püüame teda siiski mitte lubada - nohurohi on otsas, aga nohu kestab endiselt. Küll aga on Sassu ära õppinud, et igal õhtul kell 11 on tal õigus saada kiisueinet - sellega me serveerisime siiamaani ravimit. Öelge veel, et vana loom ei õpi!

Muudest kevadekuulutajatest esineb peamiselt pajude õietolmu. Atsih. Tuleval nädalal panen kasvuhoonesse maha rediseseemned.

No comments:

Post a Comment