Saturday, March 4, 2017

Oi ma olen kuri

Mõned kaubad ja tooted on asendamatud.

Nordic nisuhelbed hommikupudru tarbeks, sest kaera vastu olen ma allergiline ja tatra-riisi-odra-eiteamishelbed ei maitse meile mitte kellelegi. Rukkihelbeid pole igiammu näinud ja Kati nisuhelbeid ka mitte. Viimastest küll putru ei saanud, aga kodutehtud müslit küll - ma ju poemüslit süüa ei saa, eks ole, kaer.

Maggi Texicana salsa, sest see maitseb paremini kui ükskõik milline muu vürtsikas ketšupilaadne asi.

Püü peenleib on ka peaaegu asendamatu, sest maitseb kõigist muudest peenleibadest paremini. Musta leiba ei söö meil õieti keegi, ei maitse kuigivõrd ja minul paneb valel hetkel süües kõhu valutama (hommikusöögiks ei tohi ma iialgi mingit leiba süüa, ainult saia või muid nisutooteid, ilmselt ei ole magu kohe ärgates valmis tegelema mingi nii tõsise asjaga nagu rukis).

Whiskase kassikrõbinad. Mul pole kunagi olnud kassi, kellele marketikrõbinatest mõni Whiskasest odavam toit sobiks. Kitekati krõbuskite peale oksendas Sassu kunagi verd, me nagu ei tahaks uuesti proovida. Loomapoekrõbinatega aga on nii, et mõnd sorti pole nad söönud ja mõni sort on lihtsalt liiga kallis. Kuna krõbuskitele lisaks süüakse meil ka sageli hiirtoitu, tundub, et Whiskas sobib.

Mis te arvate, mis on need neli meie iganädalase (noh, peaaegu) ostukorvi toodet, mille Prisma on oma sortimendist eemaldanud või vähemalt mida pole ammu poes näha olnud? Ilma igasuguse vabanduse, selgituse või hoiatuseta? Kirjutasin mingil hetkel pudruhelveste teemal isegi kaebuse, aga reaktsioon ... Null. Kuu või kahe jooksul - ma ausalt ei mäleta, millal see kaebusekirjutamine juhtus - oleks nagu viisakas vastata, vabandust paluda ja helbed tagasi riiulisse tõsta.

Eks me käime siis senisest rohkem Konsumis. 

Edit nädalajagu hiljem: Whiskas on tagasi! Vähemalt kassid saavad oma esmatarbekauba kätte.

3 comments:

  1. Kassidele soovitan Josera krõbinaid, müüb neid rotaks ja Ruudi loomapoes Annelinnas peaks ka olema (mulle on jäänud mulje, et satud sinna kanti). Need on üsna soodsad ja kvaliteedilt minu meelest paremad kui Whiskas kunagi olnud.

    ReplyDelete
  2. Hmmm. Aitäh, võib täitsa proovida. Muidugi, kasside puhul on sagheli nii, et loomaarsti ja omaniku meelest võib mingi toit parem olla, aga kassid ütlevad, et söö ise, meile sobib see, millega me harjunud oleme ...
    Ruudi poest sõidan sageli mööda jah.

    ReplyDelete
  3. Hea nipp on segada uued ja vanad krõbinad alguses kokku, siis kassid harjuvad uue maitsega ei saa pärast enam arugi, et miskit muutunud on :)

    ReplyDelete