Friday, April 28, 2017

Kool sai läbi

Minul, tähendab. Ja kuna ma lubasin, et enam öösel ei kirjuta, kirjutan parem praegu ära.

Tänane kohalesõitmine jäi hilja peale. Kihutasin lubatud piirides - tee Olustverre on endiselt väga kena - ja piilusin ühe silmaga autokella. Viisteist minutit. Üheksa minutit. Kuus minutit. Miinus kaks minutit. Jäin vist ainult viis minutit hiljaks, aga piinlik oli ikkagi.

Võeti allkiri ja taheti tagasisidet. Tänan väga, kõik oli väga kena. Siis arvutati salli minimaalne õiglane hind välja ... Nunuh. Seda hinda ei küsi ka mitte meistrid, sest salliarmastajaid miljonäriprouasid on üpris vähe. Algajatel lihtsalt ei sünniks sellist hinda küsida, aga ...

Salli esitlemise käigus teatas õppejõud, et ta käib siin lugemas. Ee. Ma mainisin kohe ära ka, et käsitööblogi pole lootustki siit saada, aga tere lugemast.

Esitleti hulgaliselt ilusaid salle. Vähemalt üks piibelehekirjaline oli veel, ja mõned piibelehesarnased. Paar Silviat ja paar hoopis midagi muud. Minu isiklik lemmik oli karukellamustriline. Tahan ka sellist kududa, kui kunagi ... Kunagi.

Siis käisime giidi saatel matkal. Põhimõtteliselt võib sinna Olustvere mõisasse kunagi lastega ka minna. Giid oli tore, rääkis ikka "meie härra" ja "meie mõis". :)

Pärast lõunat esitleti veel salle ja käidi õues ilupilte tegemas. Anti tunnistused ja mindi tänulikult laiali. Korraldajadaam kiitis, et tasuta kursustel pole ilmaski nii olnud, et kõik registreerunud kursuse lõpuni ka käivad. Noh, tegu oli kindlasti ka konkurentsitult toredaima kursusega, mis olla saab. Kui see Olustvere ainult natukenegi mõistlikuma koha peal asuks ...

Et mis siis edasi, hakkad salle vorpima? Ee. Ma tahaksin natuke elada ka. Traditsiooni ja tavaõiguse kohaselt tuleks nädala pärast porgandiseeme mulda panna ... ja Linnas tuleb suur kevadlaat ... ja meil on veel kolm ruumi märgi lepahalge tarvis kuuri vedada ... ja Mees hakkab mingil päeval verandat toestama, seal võib ta ka minu abi vajada ... ja koduõppima peab ... ja taevas tule appi, ma peaksin ju tööl ka käima! Nii et hommikust õhtuni ma kindlasti kudutööd tegema ei hakka, vähemalt esialgu mitte. Natukehaaval. Hagakirjalise tahaks küll laada ajaks valmis saada, ja kitsama piibelehekirjalise ära alustada - mida ma seal laadal muidu päev otsa teen? Aga valikut ja suuremat sortimenti küsige minu käest vast aasta pärast.

No comments:

Post a Comment