Wednesday, May 10, 2017

No teate

Kui 10. mail saab kolme lumesaju vahel kaks korda maad kaevamas käia, siis on selles lauses midagi valesti ... ma oleks lumesaju vahele jätnud. Praegu peaks olema kevad, toomingas, kannikesed, ööbik ja nii edasi. FB andmetel tegid tuttavad lapsed Linnas lumememme.


***

Teisel teemal: 17 aastat tagasi oli Mehel kaks naissoost sõpra. Üks olin mina ja te teate, mis juhtus. Kui see elu oleks nüüd teistpidi läinud ... Huvitav, kas Mehe tasakaalustav isik oleks selle teise sõbra päästnud või oleks see teine naissõber hoopis ka Mehe okupatsioonipooldajate ridadesse vedanud? Ma seda viimast ei tahaks hästi uskuda, Mees on liiga intelligentne.

Ma arvan, et ma ise ei oleks ka ilma Meheta veidraid poliitilisi vaateid omandanud, sest varaste kahekümnendate sotsialismi-ideest olin ma 17 aastat tagasi juba jõudnud välja kasvada.

Igatahes on mul hea meel, et Mees minuga abiellus ... ja et ta selle teise naissõbraga suhted katkestas, niipalju kui mina tean. Mis see ilmarahvas meist muidu arvaks, et äkki viime ka kuhugi lilli või ... Aga teisest naissõbrast on loomulikult südamest kahju.

5 comments:

  1. Teame. Ja tühja nendest eksidest, tegelikult ju on meil ikkagi toomingas ja ööbik ja kusagil kellegil ka kannikesed. Las see lumi vilgub pealegi.

    ReplyDelete
  2. Muide, ei ole eks, oligi sõber, seltsimees ja õde - äärmisel juhul on praeguseks eks-semu, kui nii saab öelda. Aga sõbrastaatuses olin mina ka päris kaua.

    ReplyDelete
  3. Ma niisama mainin, et - võibolla see ongi eesmärk - kui eelmise sarnase postituse puhul ma veel natuke kahtlesin "eks-semu" isikus, siis sellest postitusest küll enam mingit kahtlust ei jää ;)

    ReplyDelete
  4. Eelmine sarnane ... ahsoo, ma võib-olla olen varem ka tema avalduste peale ohkinud. Jah, ta oli juba siis väga hm, massist eristuv isiksus, aga ülikoolis kohtabki kõikvõimalikke põnevaid inimesi. Ainult et minu suutlikkus põnevust taluda on vanuse kasvades hoopis kahanenud. Naised pididki vanast peast konservatiivsemaks muutuma.

    ReplyDelete
  5. nojaa, seal eelmise posti all tekkis kahtlus tänu sarnasele taustsüsteemile, sest 17 aastat tagasi olime me suure tõenäosusega samas linnas, ülikoolis ja teaduskonnas ja kohati ilmselt ka samades loengutes :)

    ReplyDelete