Wednesday, September 6, 2017

Nördiööbik

Selle nime pani hea kolleeg sügava nördimuse ja pettumuse seisundile. Niisugune asi võib näiteks tabada inimest, kes on planeerinud poolteist, noh, kolmveerandteist, äärmisel juhul kaks tundi uuele sallile äärepitsi külgeõmblemiseks, aga peab poolteise tunni pärast tunnistama, et kuskil on mingi kala, äärepitsi on lihtsalt liiga palju! - ja lõpuks selleks päevaks pitsitamisest loobub. See tähendab, et piibelehesall ei saa Linna sügislaada ajaks valmis. :(

Olin täitsa nördiööbik, nagu mu kolleeg selle kohta ütles. Nüüd tuleb veel mõtiskleda, kas jagan need õnnetud pitsisakid ikka keskosa külge ära, aga lihtsalt tihedamalt kui peaks, või koon uue äärepitsi, vähemate silmustega. Mõlemad variandid oleksid tehtavad, aga palun, mitte täna ega homme ega ülehomme.

Urr. Vähemalt on mul karukellasall, välgukirjasall ja hagakirjaline olemas. Ja laadakudumiseks alustan vist lehekirjalise, see tundub hea pisike muster ja kergesti päheõpitav. Aga nüüd ma jonnin kuni unejutuni ja ei koo üldse! Hoopis lõikan viimaste päevade produkti, siniseks värvitud kaltsumaterjali, ja viimistlen (loodetavasti) selle aasta viimased XXXL-laiuses vaibad.

No comments:

Post a Comment