Thursday, October 12, 2017

12 pilti 12. kuupäeval

 Mõtlesin, et prooviks nutitelefoni võimalusi. Välku mul pole ja pilditegemise oskus on üldse nagu on. No aga selle postituse eesmärk ei ole ilupildid, vaid asjad nii, nagu nad mulle päeva jooksul ette jäid.


 Kudumine autos, teel Linna.



 Tööl loen Piiblit netist. Tähendamissõnad on alati toredad.

 

 Töövahend lapsevanematega kontakteerumiseks.


Nende töövahenditega läksin koosolekule. 


 Kodus kütsime ahju.

 Valge Mini tahab süüa - jah, krõbinaid oli maas ka ja ta pääseb ise koti kallale, aga daamile tuleb serveerida. Nurrh!


 Inimestele serveeriti "nagu restoranis", arvas Jõugu Juht. Viimane "Tina" käskis kogu kupatuse kokku segada, aga ma otsustasin paigutada eraldi. Ülevalt keskelt: kartulid sibula-balsamicokastmega, lambsalat sellesama kastmega, sink, viinamarjad, kreeka pähkli pesto.
 Must Mimi magas meie voodis.


 Voodiraami küljes kuivatan talveajal Mehe triiksärke. Ma kavatsen neid laupäeval triikida ka!
 Siin pidanuks olema pilt magustoidust - kohupiimakreem mirabellikompotiga -, aga telefon kaotas pildi ära. Vaadake siis Mimi teise nurga alt.
 Lapsed vaatasid telekat. "Wissen macht Ah!" on sakslaste endi jutu järgi targutamise-saade, aga tegelikult jagab päris palju teadmisi.
Siin pidanuks olema pilt teetassist, aga ma tõesti ei tea, kuhu see kadus. Aspiriinipilti tegin täitsa teadlikult, sest sügis ja talv ja viirused ja nii edasi. Aspiriin on sihtotsatarbeliselt ära tarvitatud, vast läheb hommikuks paremaks.

1 comment:

  1. Naljakas, meil oli vastupidi - Lasse tahab süüa - jah, krõbinaid oli kaussi serveeritud ka, aga need teda ei huvitanud, tuleb ise koti kallale pääseda, sinna auk närida ja võidukalt omaenda kütitud krõbinaid järada. Nurrh!

    ReplyDelete