Monday, December 4, 2017

Sabakergitus


Viimistlesin täna kolm salli ühtejärge. Neljas - välgukiri, vasakul üleval heleroosas karbis - oli juba varem olemas. Fuksiaroosas karbis on lehekiri, rohelises karukell, oranžis piibeleht, see, mille peale ma siin mitu korda nördinud olin.

Nüüd oleks tarvis ainult ilupilte teha ehk keegi kaunis daam, sallid ja Mehe telefon (sest te ju näete, millise kvaliteediga pilte minu oma teeb, ega meie päris-fotoaparaat kah palju etem ei ole, aga sellel on niiehknii aku tühi) korraga samasse paika saada. Soovitatavalt võiks seal olla hea valgus ja ilus taust. Huvitav, kas pühapäeval on kirikus juba suur kuusk paigas? Selle taustal võiks pilte teha küll, pealegi pidavat meil kirikus olema väga palju valgust, pühapäevases jutluses räägiti (läks täitsa teemasse see näide).

Nojah, ja kuna mind on ainult üks ja mul endal on sall juba olemas, siis võiks need sallid ka omaniku leida. Nobedam saaks karbi värvi valida, karp kuulub nimelt asja juurde. Haapsalu salli peab niiehknii karbi sees hoidma, muidu ei püsi nii ilus... eee ega mul enda oma küll karbis ei ole, ühes suures kinkekotis on. /häbeneb natuke aega nurga taga/ Täna öösel nägin seenekorjamist unes, tavaliselt tähendab see raha saamist. Nii et kui jõulusalli on vaja, siis te teate, kuskohast saab. Kui ilupildid tehtud saavad, siis näitan neid ka.

2 comments:

  1. On küll kaunid! Nii, et saba lehvigu eriti kõrges kaares :)
    Jään põnevusega valgusküllaid daamipilte ootma...

    ReplyDelete