Friday, March 1, 2019

Märtsi plaanid

Veebruar lõpeb alati kuidagi ootamatult. Vähemalt midagi selle kuu plaanidest õnnestus ka teostada. Nüüd on märts ja me peame ka sellega kuidagi hakkama saama.

Kõigepealt peame märtsis Pidu. Peojärgsel päeval saame kümneaastase lapse, kelle üks suur sünnipäevasoov on koos vanematega käia suures aianduspoes.

Siis tuleb Tom. Nädal aega prantsuse last, kellest me endiselt ei tea peaaegu mitte midagi, Internetis tundub olevat sõlm sees või miskit.

Siis ühel päeval käime Mehega teatris, ma hetkel üldse ei tea, mis etendust vaatamas, aga kuskil peaks olema piletid.

Siis Tom läheb ja võib-olla on kuu teine pool kuidagi rutiinsem.

Kuna veebruari hea harjumus vajus poole pealt ära ja ma hakkasin tekitama hoopis harjumust füüsilist tööd teha, arendan märtsis siiski kahte head harjumust - hoida silma peal raha liikumisel ja teha igal kodusolemise-päeval vähemalt tund aega füüsilist tööd.

Veel koon maha Väga Laia Kanga, sellest on esimene vaip juba kangapaku peale keritud, sihuke tuhmpruun ja beež.

Koon valmis viiulivõtmesalli ja ehk ka ühe pontšo, mille idee hiljuti leidsin.

Kas ma kuu lõpus haapsalu räti koolitusele lähen, on ikka teadmata. Liina tuleb Linna, tähendab, võiks. Aga kas see on ka mõistlik ja vajalik või lihtsalt niisama egoistlikult ainult minu hingele? Minu tass, tänan muretsemast, on ilma koolitustetagi enamiku ajast piisavalt täis, kui just mõni dementorihetk ei juhtu.

Kas Unistaja Eesti meistrivõistlustele läheb, on endiselt lahtine. Muud lastega seonduvad asjad on ka lahtisevõitu, ilmselt käivad nad kõik koolis ja teevad koolis toimuvaid asju.

Mees käib mõnel korral ka koolis, ülikoolis. Ja tööl natuke rohkem kui mõnel korral. Ja mingil imelikul põhjusel (keegi ilmselt esitas ta kandidaadiks) kandideerib koguduse juhatusse ja revisjonikomisjoni. Kandideerida ju võib, arvas ta ise, ega sellepärast ei pea veel valitud saama.

Muidugi teeme me aiatöid. Ja külvame seemneid. Ja arendame edasi tubaseid ehitus- ja remonttöid, näiteks khm… Jõugu Juhi toa põrandaliistud on nüüdseks vähemalt ära ostetud.

Valimas me ei käi, see tegu sai juba eelvalimistel ära tehtud. Piula soovituse järgi, sest me ausalt ei teadnud, kes veel sobiks.

Ja võib-olla tervitame oma kurgi. Alles kurgede saabumisega on meil ametlikult kevad.

No comments:

Post a Comment