Monday, August 5, 2019

Igapäevablogimine 4

Pühapäevast.

Lapsed.
Pühapäeval saime kohe hommikul lapse ja see laps on meil nüüd esmaspäeval ka. Laenulapse, tema ülejäänud pere käis teises linnas teenistusel ja Laenulaps oli siis meie hooles nii kirikus kui õhtul kodus. Viimast ei olnud otseselt vaja (kirikusseviimist natuke oli, sest Laenulaps elab kirikust kaugel), aga meie lapsed tahtsid ja Laenulaps ise vist tahtis ka. Neli poissi on parem kui kolm.

Loomad.
Nägime jõleloom rebast lõkkeplatsi juures. Noor rebane on. Kuidas teda täpselt igaveseks minema peletada, veel ei tea.

Vanaema-Vanaisa.
Oeh. Vanaisa liigub ringi ja saab asjadest aru. Vanaema liigub nagu varemgi, aga ei saa asjadest üldse mitte kuidagimoodi aru. Elizabeth on ikka kadunud. Võimalus, et tema ise mäletab valesti, ei ole valikutes… kui tema mäletab, et öeldi reede, siis järelikult oli reede! Oeh veel.

Kirik.
Kirikus on ikka tore. Isegi kui Vend Professor mikrofonist mööda räägib (see oli suunatud täpselt tema vasaku kõrva poole) ja tuleb keskenduda igale sõnale, et aru saada, mida ta räägib. Väärt jutt oli, loomulikult. Lillebror kurtis kirikuteel iiveldust ja oli tõesti näost kuidagi kollane… siis saabus Lillebrori Sõber ja iiveldus läks hetkega üle. Sõpradest on ikka palju abi.

Köögis.
Tegin õhtusöögiks ahjukana ja õuna-purukooki Vanaema aia õuntest. Ilmselt sobis. Järgmisel korral tuleb küll paremini planeerida ja väiksem sidrun osta, seekord oli väga suur sidrun, mille kanasse toppimine oli veidi raskendatud.

No comments:

Post a Comment