Sunday, October 27, 2019

Koolivaheaeg, mil kõik oli hiir

Millie on arenemas väga tubliks kassiks. Kõik on hiir: Lillebrori pea, minu seelikusaba, absoluutselt kõik lõngakerad, mis käpa alla juhtuvad, suurte kasside sabad jne. Suured kassid suhtuvad Millie'sse paraku endiselt peamiselt susinal, aga ei ründa. Hea seegi.

Muidu kulges vaheaeg väga rahumeelselt. Mingi osa lapsi käis trennis. Jõugu Juht ja Legolas ööbisid sõprade pool. Kogu kambaga käisime kolimas Lillebrori Sõbra peret. Ajasime üles uue kanga, mille ma loodan enne suurte külmade saabumist maha kududa.

Mehel oli sünnipäev. Selle puhul pakuti meil sachertorti ja lasanjet.

Ainuke tõsisem tõrvatilk vaheaja-meepotis on Vanaema - Elizabeth on juba kümme päeva kadunud ja aina hullemaks läheb. Ega see asi ilmselt paremaks ei lähegi. Pühkisin silmad ära, nuuskasin nina ära… mida sa sellise olukorraga ikka muud teed. Teovõimetuks tunnistamiseks on ta kaugelt liiga toimetulev, petab tõenäoliselt ükskõik millise hindaja ära… aga mina paraku näen muutusi ja suunda, kuhu need arenevad.

Õnneks on lapsed, kes täitsa omal algatusel hakkasid Vanema ümber veenma (Vanaema on otsustanud endale hankida ühetoalise korteri, maja koos kesklinnakrundiga ära müüa, Vanaisa mingu, kuhu tahab… kinnisvarahaid ju limpsavad keelt selliste mutikeste järele!). Ja Millie. Ei ole võimalik olla masendunud, kui peres on kassipoeg.

No comments:

Post a Comment