Sunday, November 17, 2019

Kahe nädala pärast on esimene advent

Kujutage ette.

Muidu on elu praegu üsna meeldivalt sündmustevaene. Kõige põnevam ongi ehk Lillebroril, kes käis laupäeval kohalikus loomaaias ja täna Kõige Toredama Klassivenna pool külas.

Legolasel on novembrile ja karikavõistluste-eelsele ajale kohaselt lopsakas, rikkalik ja üsna lärmakas nohu.

Jõugu Juht… ei ole nohus ega loomaaias ega midagi, on käinud Vanaema juures puid lõhkumas ja muidu tubli poiss olnud.

Mehel oli nädala sees juhtumisi üks vaba päev. Ta veetis selle Corsat käima pannes - tollel nimelt oli mingi probleem akuga, juba oktoobri keskpaigast seisis. Ega ta ei olevat tahtnud seda olekut eriti muuta, pole aimugi, miks. Kui ma päev hiljem läksin suuri poisse bussi pealt ära tooma, kogesin, et on ikka vahe küll, kas automaatkäigukast on sõitnud 300 000 või 150 000. Monsieur Picasso vahetab käike nimelt täiesti sujuvalt, aga Frau Corsa võpatab iga vahetuse peale. Võimalik, et Frau Corsa peaks taas külastama töökoda.

Mina sain valmis piibeleht-lehel salli keskosa ja kudusin külmas kudukambris paar roosat vaipa. Tahaks kangesti selle kanga enne päris külmade tulekut maha saada, aga karta on, et ei õnnestu, nädala pärast lubatakse juba läbivaid miinuseid, siis enam ei koo. Kui poolgi kangast ära saab, siis on põhjust juba rõõmus olla.

Kirikus juhtus täna ajalooline sündmus - esimest korda jäi emmede palvegrupi tehtud kohvikus toitu üle! Kohe nii palju jäi, et täna ma süüa ei tee. Tegelikult võtame lisaks kirikust saadud riisisalatile sügavkülmast hakkliha-peekonirullid välja ja sööme neid ka. Saab sügavkülma ruumi juurde ja on minul lihtsam. Aga sügavkülmaruum on tähtis, muidu juhtub viimati jälle nii, et kuskil poes on sajandi madalaim lihahind ja mina ei saa kõike ära osta, sest ruumi ei ole...

Sündmustevaest pühapäevaõhtut teile ka!

No comments:

Post a Comment