Saturday, February 29, 2020

Saabub märts, juba homme

Loodetavasti teeb ka plirts-plärts… sest viimasel nädalal allasadanud talvejagu lund võiks küll kiiremas korras kaduda.

Märtsis tuleb esimese asjana Lillebrori sünnipäev. Kõigepealt sõpradega. Siis koolis kommijagamisena ja arvatavasti sama päeva õhtaspoolikul ka Vanaema ja Vanaisaga. Siis on meie tuumperekonnas sünnipäevadega pooleks aastaks rahulik.

Veel osaleme koosolekul, mille teemaks on suuremate poiste Prantsusmaa-reis. Loodetavasti (arvestades üldist paanikat) see ikka toimub.

Me ei saa koroonaviirust ega midagi muud taolist, aga mina hakkan arvatavasti allergiatablette võtma. Pajud juba õitsevad, atsih!

Vähemalt Mees ja Legolas külastavad erinevaid arste, erinevatel asjaoludel. Võib-olla saab midagi uut teada.

Alustan uut kangast ja uut haapsalu salli. Võib-olla saan ühe poolelioleva valmis, aga selle äärepitsid määrasin linnakuduks ja see tähendab, et asi võtab aega, paljuke mul seda auto- ja koosolekuskudumist ikka juhtub.

Külvan tomatiseemned ja sel aastal ei aja sorte segi!

Teeme aiatöid niipea, kui see valge jama õuest ära sulab. Jätkan oma roovilattide naeltest puhastamise projekti. Millie-Miu tutvub õueskäimisega. Ka see ootab, millal lumi ära sulab, sest praegu ei paistaks ta lume seest väljagi.

Võimalik, et saame midagi tagasi maksuametilt. Ma siis ostan endale lõpuks uue mantli ja käekoti. Üldiselt oleme majanduslikus mõttes mõistlikud.

Opel Corsa käib remondis, kindlasti on vaja ellu äratada ventilatsioon, aga küllap on seal veel midagi, mis tähelepanu vajab.

Võimalik, et keegi meist käib mõnel sünnipäeval.

Mõned mehed käivad kindlasti juuksuris.

Mees saab valmis paar tubast remondiprojekti.

Jõugu Juht saab valmis loovtöö.

Suuremad poisid käivad Prantsusmaal. Sel ajal oleme moodne perekond ainult ühe lapsega.

Püüame ära otsustada, mis meie suvistest reisiplaanidest saab. Kas me ikka läheme Põhja-Itaaliasse või kuhu siis õigupoolest täpsemalt. Plaanitud reisikaaslastel on vahepeal tulnud täiendavaid mõtteid, mis võivad meie marsruuti oluliselt muuta… ja üldse.

No comments:

Post a Comment