Wednesday, January 13, 2021

Oijah

 Tänaste poliitikauudiste kohta saab muidugi öelda, et need, kes asju vassisid, said lõpuks, mis tahtsid, negatiivses mõttes... ja proua president paistab ka olevat saanud, mis tahtis, tema jaoks positiivses mõttes. Kuidas see Eesti riigile mõjub, seda näitab aeg. Mina tean, kus meie diplomid, rahapurk ja minu kallimat sorti ehted on... juhuks, kui olukord päris talumatuks läheb. Mitte, et kusagil mujal praegu poliitiline olukord palju parem oleks, aga mõnelpool on vast vähemalt soojem. 

Ma naudin alati soojapoolset, lumevaest talve. Praegu on ilmateade täitsa hukas ja hommikul kaevasid poisid kümme minutit autot lahti. Võeh.

Siit ka järgmine (veel üks lisaks paljudele varasematele) asi, mille suhtes ma meie proua presidenti üldse ei mõista. Inimesel on aega isolatsioonis istuda, võimalus sel ajal kaugtööd teha, piisavalt raha reisimiseks ja sealjuures kõigist mõistlikest koroona-ettevaatusabinõudest kinnipidamiseks (ma usun kellegi asjast rohkem teadliku inimese poolt tulnud infot, et ei käinud ööklubis pidutsemas ega midagi... FB-s keegi jagas lähikondlase kommentaari)... ja ta läheb suusapuhkusele. Nagu meil siin ei oleks külm, lumine ja vastik? Kummaline, väga kummaline on see naine. Ainuke vabandus oleks, et suusamaa on ainuke, mis turiste vastu võtab, ma ei ole selle olukorraga kursis. No aga ikkagi... lume sisse, omast vabast tahtest... 


Igatahes on see talv nüüd juba ülearu kaua kestnud. Olen täiesti valmis korralikuks kevadealguseks. Kui eelmise kuu elektriarve ei oleks olnud tavapärasest 20 eurot kõrgem, läheksin fööniga lumetõrjet tegema. 

4 comments:

  1. Tere

    Kuna muid kanaleid pidi ei ole võimalik ühendust võtta, siis kirjutan siia.
    Palun vaadake üle enda blogis olevad viited teistele lehtedele, kuna mõned viited on ajaga muutund pahaloomuliseks ja suunavad blogi külastajad pahaloomulistele lehtedele. Näiteks on http://www.leeloublogs.blogspot[.]com/ viide pahaloomuline. Kuna tundub, et kogu blogi on üles ehitatud mingil templatel sellelt lehelt/blogist, siis on arvatavasti mõistlik kogu blogi uuesti üles ehitada uuemale templatele. Lisaks on algses templates kaasa olnud viited mingitele piltidele (www.leeloublogsimages[.]com), mis on samuti pahaloomulised. Arvatavasti on algne teenus koos veebidega müüdud edasi kellelegi kolmandale, kes siis kasutas ära kliendibaasi ja lisas algselt turvalistele asjadele enda koodi juurde, mis nakatab kõik lehte külastavad inimesed.

    ReplyDelete
  2. Ohoo. Aitäh! Sellise asja peale kohe ei tulegi. Vaatan, kuidas sellega tegeleda saab.

    ReplyDelete
  3. Natuke aega hiljem: kas nüüd on need lingid kadunud? Mulle endale näitab, et on...

    ReplyDelete