Friday, March 4, 2011

Kana-brokkolipirukas kahe juustuga

Lahtise piruka kohta on see minu meelest lihtne teha.

Järgnevast portsust jätkub neljale täiskasvanule ja neljale väikesele lapsele.

Osta poest valmis lehttainas, see küpsetuspaberiga rull. Rulli ahjuplaadile lahti. Sinna peale panemiseks tükelda ja prae ca 600 grammi kanafileed ja kaks sibulat. Sulata ja kupata kergelt pakk sügavkülmabrokkolit (mis ta on, 400 grammi?). Laota kõik tainale, brokkolit pead võib-olla väiksemaks lõikama. Veel võid täidise hulka näpsida peotäie mozzarellat, kui on. Klopi lahti kaks muna, lisa soola ja muskaatpähklit, kalla pirukale. Nüüd puista kõik üle 300-400 grammi riivjuustuga. Pista kogu kupatus 200-kraadisesse ahju ja küpseta, kuni pirukas on pealt ilus kuldpruun.

No comments:

Post a Comment