Thursday, May 8, 2014

Ütle lapsele, mida sa temast head mõtled

Oih. Olin Jõugu Juhi kingaloo pärast nördinud ja panin lingi facebooki üles - mõttega, et poisslaste vanemaid on teisigi, las teavad, mis kottasid meil müüakse ... siis lugesin oma viimase aja postitusi ja kuidagi kole negatiivne paistis. Ikka see tegi pahandust ja too tegi pahandust ... Tjah, paraku on siia blogisse kuidagi kogunenud just need jalustrabavamad ja ebameeldivamad lood. Elu ilus pool ehk palju õnne argipäevaks läheb kuidagi iseenesest ja loomulikult, ei tekita nii suurt ehmatust, et peaks üles kirjutama.

Aga et ilmarahvas midagi väga hirmsat ei mõtleks, jagan teiega üht head leidu, mis paneb lausa kukalt kratsima ja kurvastama, et jõulud ja sõbrapäev veel nii kaugel on ...

Isiklikud järjehoidjad lastele, igaühe peal kirjas kümme asja, mida ema neis eriti armastab.

Väärt järgitegemist, ma arvan. Kas just päris samal kujul, aga mõte on väga hea - laps loeb raamatut ja iga kord seda taas kätte võttes langeb ta pilk heale sõnale lapsevanemalt. Tarvis oleks leida põhjus, miks selline asi kõigile kolmele korraga teha, ühekaupa tundub kummaline - eriti kuna ka Lillebror on otsustanud hakata raamatuid lugema.

1 comment:

  1. Hea idee! Kingi kooliaasta lõpu puhul - kõik on ju pingutanud ja tublid olnud!

    ReplyDelete