Thursday, July 16, 2015

Armastus on toit

Tobefilmis "Kuum pirukas 3: Pulmad" (kõik on loomulik, kõik on täiesti loomulik ...) ütleb pruut Michelle vist kõnet pidades, et armastus ei ole ainult tunne. See on kleit, külastus bändilaagrisse, eriline soeng ... Ma parem ei täpsustaks, mida ta nende sündmuste all täpselt mõtleb. Ärge koos lastega seda filmi vaadake.

Huvitav on aga, et vähemalt selle tobefilmi esimeses kolmes osas - ma edasisi pole enda teada näinud - on läbi tõeliselt jaburate naljade välja toodud terve hulk elutõdesid, noorte suhetes esinevaid olukordi ja ka mõned tõsised mõtted. Michelle'i kõne kuulub nende viimaste hulka.

Armastus ei ole ainult tunne. See on ka kell kaks öösel sõtkutud ja rullitud kaneelisaiad, et perekonnal oleks mõnus hommikusöök. See on pitsa, see on lasanje, see on seenekaste ja maasikamoos. Armastus on bubert, õunakook ja kotletid. Aga eriti on see hommikul vara tehtud või keset ööd ette valmistatud saiakesed. Minu eesmärk on olla toitev ema ja minu suurim eeskuju filmikunstist on kreeka mamma filmist "Minu pirakas kreeka pulm" - "Söö, Ian, söö!" Kirjandusest sobib ehk mamma Durrell, kellel oli kolm mõistlikku hobi - kudumine, aiatööd ja söögitegemine.

Ma lähen nüüd magama, aga kaneelisaiad ootavad ahjus hommikut ja loodetavasti kerkivad kah väheke. Eadööd.

No comments:

Post a Comment