Thursday, August 24, 2017

When will they ever learn?

Õhtu siinkandis. Millalgi mõne aasta eest. Said kokku noored mehed - Pets, Vlad ja Marko*. Hea tuju, õllepudel, vast midagi kangemat kah ... Läheks sõitu, pakkus üks. Jaa, külavaheteele, seal pole kedagi nägemas (ega kohalikud elanikud, kassid ja kanad ju ei loe, eks ole)! Kiiresti! Hooga! Sada sees, kurvist läbi! Oh sa p ... uuuuu! Petsi auto viidi romulasse.

Õhtu siinkandis. Millalgi natuke vähem kui mõne aasta eest. Said kokku noored mehed - Kaups, Mikk ja Iigor. Hea tuju, õllepudel ... Edasi vaata eelmisest lõigust, kuni ... oh sa krrrr ... aaaaaaaav! Seekord viidi romulasse Iigori auto.

Täna. Said kokku Kevin, Ints ja Kaspar. Meie poisid nägid aknast, et Vallakeskuse poole kihutavad kolm autot - meie väravas on muide lühikese vahega kaks 90-kraadist kurvi ja see külavahetee kruus on üsna lahtine. Pool tundi hiljem toodi üks kihutanutest puksiiriga tagasi, üsna lömmis oli teine. Kas oli oh sa vana lambalaut või midagi muud, ei tea.

Paaril korral oleme neile kuttidele ka politseid kutsunud, aga püüa sa tuult väljal ... Õrr.

Ja kui keegi tahab küsida, kas siis mõne aasta pärast lähevad niimoodi sõitu JJ, Unistaja ja Lillebror, siis ... ma palvetan, et meie poisid oleksid selleks ajaks neid sodikssõitmisi küllalt näinud, et mõista, kui mõttetu ettevõtmisega on tegu.


__________
*kõik nimed on täiesti suvalised, aga ma olen kindal, et sellenimelisi noori rumalaid mõtlematuid mehi on igal pool.

No comments:

Post a Comment