Sunday, February 17, 2019

Blogimeem

Ma mõtlesin, et ma ei viitsi… ja siis sai kell esmaspäeva hommikul kolevara ja Internet läbi loetud. Ja ilm ei ole siiski nii külm, et peaks paaniliselt kõigi küttekollete vahet jooksma. Ja ma ei käivitu enne kella kaheksat, kui selleks mingit head põhjust ei ole, täna teadaolevalt ei ole. Mehed on Linna teel ja kassid kuskil keras. Nii et võib küll. Mitte, et siit midagi väga põnevat tuleks.

Kui sa peaksid loobuma oma bloginimest/domeenist, millega sa selle asendaksid? 

Mingi muu nimega. Võimalik, et lühemaga.

Keda tahaksid oma blogi sponsoriks/koostööpartneriks, kes veel seda ei ole? 

Ma ei teeni blogiga raha. Whiskas muidu sobiks, või hmmm... Neste tanklad. :P Või Rahva Raamat või hädapärast lihtsalt miski kirjastus. Aga mul on nii imelik lugemismaitse, et ma tegelikult ei kõlba raamatuid arvustama.

Nimeta mõni blogija, kes sind inspireerib? Kuidas? 

Liina. Ritsik. Kas välismaiseid ka tohib? Brandy ehk The Prudent Homemaker. Proua Frische Brise

Mis on kõige naljakam blogipostitus, mis sa viimasel ajal lugenud oled? 

Võimalik, et mõni Rohelohe kassipostitus. Mitte kassiblogija, aga kassinimega Alli Kass kirjutab peaaegu alati väga humoorikalt. Asooh, ja siis on keegi Epp, kellel on Ploom, Pangaasius ja Põseke, aga ma ei tea, kas temale linkida tohib, Põsekese tsitaadid on imetoredad ja väga lustlikud.
Edit: Selgus,et tohtis linkida.

Kelle blogi kujundus sulle kõige rohkem meeldib? Kas üldse jälgid teiste kujundusi või on suva? 

Ei jälgi kujundusi üldse.

Kui sa peaksid valima ühe blogija, kellega sa saaksid päevaks kohad vahetada, siis kellega ja miks? 

Hm, see võiks olla keegi, kes elab kusagil soojemal maal. Mõni sakslane? Või Rohelohe, sest nii ma saaksin päev otsa Franzuga koos olla.

Millise blogija mees tundub sulle kõige seksikam? 

Huvitav, kas keegi on tulnud mõttele, et tegelikult on olemas ka meessoost blogijaid? Mind hirmsasti huvitaks, mida nemad sellele küsimusele vastavad. Kuna Mees näeb ühe õige nurga alt välja nagu noorem versioon John Travoltast ja teise nurga alt nagu Josh Holloway... vägagi nagu Josh Holloway... siis mind ausalt öeldes teised mehed ei huvita.

Kas oled mõni blogijaga, keda loed, ka kohtunud? Kellega sooviksid kohtuda? 

Ritsikuga. :) Mõned päriselu sõbrad blogivad ka natuke. Karinaga. Printsessiga, enne kui temast Printsess sai, aga hoopis muudel asjaoludel. :P Mu lapsed mängisid ja vestlesid ükskord Pärnus Mormelari lastega, aga see ilmselt ei loe. Alice'iga loodetavasti kohtun sel aastal. Õigus, Rohelohega oleme Sipsiku-eelsel ajal kohtunud, äriasjus. Lena,  Christina ja Birgit on kõik meil sohvasurfanud. 

Toredaid inimesi tundub blogi-ilmas olevat veelgi, aga ma kokkutulekutel käia ei tahaks. Mulle meeldiks ühekaupa kohtuda. 
Kas ja kui palju mõtled blogi sulgemise peale? 
Vahel. Ilmselt mitte piisavalt.

Mida arvab sinu pere blogimisest? 

Mehel on ükskõik. Pojakeste osas püüan muutuda aina diskreetsemaks. Mu vanemad ei tea, et blogid olemas on.

Kui su mehele ei meeldiks, et blogid, kas lõpetaksid? Miks? 

Ma arvan küll, kodurahu on tähtsam kui hobid. Aga ma loen üsna sageli oma sissekandeid Mehele ette ja küsin, kas nii võib.

Kas kadestad mõnda teist blogijat ja miks? 

Väga ei kadesta, aga näiteks Dresdeni Koduperenaine on teinud ära selle, mida mina kunagi tahtsin teha - ta elabki päriselt Saksamaal. No ja Liina pitsiline elu tundub hirrrrmus ahvatlev. Ja näiteks Soulemama seal kusagil Ameerikas, saate aru, tal on lambad. 

Mida sa neist küsimustest arvad? 
See küsimus on muidugi minu enda lisandus. 

Ajatäide, ei muud. Kui aga keegi mõne huvitava lingi juurde sai, siis läks asja ette. 

1 comment: