Thursday, October 31, 2019

Novembri kalender on tühi

Kui september kadus kuhugi ära ja oktoober oli ootamatult intensiivne, siis novembris nagu ei olekski midagi toimumas. Noh, peaaegu.

  • Pakume Mehe sünnipäeva puhul mõningatele sõpradele süüa. Sünnipäev oli küll juba ära, aga me oleme seda esimesel advendil ka pidanud, külaliste kutsumiseks sobib iga vabandus.
  • Lillebror osaleb klassi üritustel.
  • Legolas käib sünnipäeval.
  • Lillebror ja Legolas "lasevad punkte" ja selle põhjal saavad teada, kas ja kes neist osaleb detsembris võistlustel.
  • Oleme kokkuhoidlikud... um, talvesaapad on ikka ostmata. No aga nii põhimõtteliselt.
  • Koon väga hoolega kangast. Kudukambris on juba väga külm, tahaks enne päris talve kanga maha saada. Hetke teema on lllloosa. 
  • Üldse valmistume jõululaadaks Lossis. Lubati anda koht lossiproua magamistoas nagu minevaastagi.
Murphy seaduste kohaselt on küll alati nii, et esimesel kuupäeval meeldivalt tühi kalender täitub ülehelikiirusel eiteamillega. Loota võib ikkagi. 

Muide, jõululaada teemal - üks proua kunagi küsis, kas ma lumehelbeid ka koon, kuuseeheteks. Hetkel tundub, et nende töö-hinna suhe saaks olema liiga imelik... aga mis teie arvate, kas oleks mõtet katsetada? Praegu veel täpselt jõuaks peotäie tekitada, ega need vast mingi massikaup ei ole. 



4 comments:

  1. Ma tean ainult seda, et kootud lumehelvestega ehitud kuusk on imeilus!

    ReplyDelete
  2. Oma kogemustest võin öelda, et helveste heegeldamine müügi eesmärgil ei tasu end ära. Sest kallimalt kui 1 euro, neid keegi ei osta. Samas ühe helbe heegeldamine ja viimistlemime võtab aega rohkem kui tund. Käsitöölise tunni hinne peaks rohkem maksma ( miinimum 5 eurot, et mingitki tulu okeks) Sinna lisandub veel materjali kulu.

    ReplyDelete
  3. Aga kui tekitada helvestest luksuslik kinkekomplekt, nt 5 helvest kaunis pakendis ja hinnaks panna 20-25?

    ReplyDelete
  4. Tere lugemast, Leelo!

    Ma kindlasti ei heegeldaks mitte midagi, kaalun kudumist, aga see esimene hetk keskkoha ümber pluss viimistlemine on paras peavalu, nii et kõhklusi ja kahtlusi on palju. Karina kinkekomplekti idee on ilus.

    ReplyDelete