Sunday, August 30, 2020

Ei ole veel otsas!

Seekord ei ole kook otsas, natuke jäi üle. Suvi ei ole otsas, homme on veel viimane päev. Pidu pole ka otsas… sest täna öösel ööbib meil 5 laenatud poissi.

Ma pole ammu nii palju tööl käinud kui sel nädalal. Ka Mees ei ole ammu nii palju tööl käinud. Ühe päeva käis ta lausa pealinnas tööl… noh, tööasju ajamas. Ja teisel päeval käis tööl kahes kohas, ehk hakkab nüüd ka meie koolis tööle. Viis tundi nädalas ühele seitsmendale, ärge muretsege, umbes niipalju talle põhilise töökoha ja muude asjade kõrvalt mahtuski.

Lapsed tööl ei käinud. Nemad käisid trennis - kes tahtis. Täna hommikul sain kirja treenerilt, et järgmisel nädalal trenni ei toimuvat, sest ralli tõttu on treeningplats suletud. Urr, muidugi.

Kassid käisid siin ja seal, Millie käis kõigi madalamate puude otsas ja Mimi käis lõhna järgi otsustades lambalaudas.

Mehe, laste ja Millie' asjatundliku abiga sain tehtud maasikapeenra. Midagi rohkemat ma sel nädalal ei saavutanudki, kui mitte pidada saavutuseks mõne kaltsuvaiba viimistlemist ja mõne meetri vaiba kudumist ka - sest kaks kudupäeva ma ikkagi sain.

Täna oli ära ka Suur Suvelõpupidu. Külalisi oli 17 koos väikelaste ja lapsevanematega. Lastest osalesid: TT (3), E (9), RO (10), JR (10), J (10), Lillebror (11), KE (12), A (13?), MJ (13), Legolas (14 miinus kolm päeva), R (14), UMT (14), J (15), Jõugu Juht (15), JK (16) ja JE (17). Ehk natuke lahtisemalt viibisid kohal Lillebrori Sõber õe ja vennaga, Laenulaps vennaga, Jaanipäevatalu lapsed sõbraga ja Saunaõhtu Gäng. Viis poisslast jäi meile ööbima. Tundub, et nad jätkavad kogu sünnipäevalist tegevust - mängivad piljardit, kuulavad muusikat, karglevad batuudil, on peadpidi telefonides ja loivavad niisama ringi. Loodetavasti ka söövad, sest sööki jäi päris palju üle. Nagu ma ütlesin, kook ei ole otsas, kuigi vahukoore ja martsipaniroosikestega on meil tõsiseid raskusi. Küll aga võib kindlalt öelda, et teismelised poisid kipuvad paljunema. Sellega võib lausa ära harjuda, et meil on siin aeg-ajalt poolspontaanne poisteöömaja. :)


No comments:

Post a Comment