Friday, June 11, 2021

Kõik läheb mööda

3 tunni pärast on meil mõlemad nooremad lapsed ametlikult kooliaasta lõpetanud. 

12 tunni pärast on möödas Lillebrori 12-ja-veerandi sünnipäevapidu, seekord saab toimuma aiapidu ilma lapsevanemateta, me ei ole sellist asja kunagi varem teinud. Plaanis on teha midagi veega... vähemalt on majas hästi palju kuivi T-särke.

Kolme päeva pärast on möödas koguduse koolilõpetajate üritus, kuhu Jõugu Juht tuleb tirida karjuva ja rabelevana, aga kus tal on - niipea, kui ta vastupanu lõpetab - 99% tõenäosusega väga tore. 

Viie päeva pärast on möödas Vanaema sünnipäev.

Nädala pärast on möödas JJ lõpetamine, mille täpsest korraldusest ma pole veel aru saanud. Veel ei ole teada, kes Klassijuhatajale mälestuskingituse ostab ja üle annab (ma võin ära osta, aga üle võiks anda ikkagi lapsed). Veel ei ole kokku loetud, mitmele õpetajale JJ lilli viib. Veel ei ole teada, mida me selle päevaga täpselt peale hakkame. 

Kas kooliaasta põhiosa saab mööda jaanipäevaks või mitte, on veel teadmata, sest ilmselt jätan ma ka sel suvel kabinetitelefoni isiklikule mobiilile suunatuks (pealegi ei mäleta ma, kus on juhend suunamise mahavõtmiseks) ja üsna turbulentse õppeaasta järelkajad võivad jõuda nii juulisse kui augustisse. Igasuguseid asju võib tulla. 

Ja just praegu sai mööda ärevus teemal "kas Lillebrori telefon ilmub välja". Oli teine terve öö trenniplatsi aia ääres rohu sees pikutanud. Lillebroril on endiselt nuputelefon, nii et suur varaline kaotus poleks see ju olnud, aga parem ikka, kui kadunud asjad välja tulevad. 

Mis siis, kui kõik hästi läheb?


No comments:

Post a Comment