Friday, August 27, 2021

Ja mis veel tuleks öelda puhkuse kohta ja kõigest, mis selle sees oli, eks sellest ole kirjutatud sessinatses blogis?

Koolirahval on ju pikk puhkus, selle sisse mahub palju. Nädal pärast puhkuse ametlikku lõppu võib ju kokkuvõtteid teha.

Tuterdasin korviga mööda metsa - nüüd on ka hulgaliselt kitsemampleid ja männiriisikaid - ja mõtlesin. On olnud pahameelt ja nördimust, aga rohkem ikkagi õnnistatud aega. 

Oli kultuuri muuseumide ja näituse näol. 

Oli looduskauneid kohti. 

Oli väike vanalinn.

Olid põnevad hetked siia ja sinna puhkusekorterisse sisse kolides. 

Oli sooja merd ja natuke vähem sooja merd. Liivaranda, kiviranda ja pankrannikut. Kohe mitu. Ja õhtused ujumised ühes siitkandi järves. 

Oli toredaid kohtumisi imetoredate inimestega, neist paar ammunägemata sugulast, paar blogitutvust ja mõni niisama sõber ka. 

Oli häid kodus ja aias toimetamise päevi. 

Oli häid kodust ära käimise päevi. Vahel asjalikult ja tulusalt - kaks suurepärast laata suurepäraste inimestega! - , vahel lusti pärast. 

Jah, minu lemmik-tänavakivide peale ei saanud ja hulk kohtumisi, mida igatseme, on olemata, aga kui Jumal lubab ja me elame, siis ehk tulevaasta. Riigisiseselt tohib ja saab liikuda, elamusinimestele külla trügiks ma iga kell sellelgi aastal veel... aga selle jaoks oleks vaja aega ja mingit selgemat PLNi, hetkel me elame päev korraga, seda muuhulgas ka riiklike asjaajamiste tõttu (https://www.err.ee/1608320213/uus-pohimote-ei-loe-terviseamet-saatis-koolipere-nakatunu-tottu-karantiini - see meid päris otseselt ei puuduta, küll aga mõjutab kogu JJ Kooli elukorraldust). Ega rohkem korraga ei maksagi võtta. 

Ja ehkki läbi on puhkus, on päris õudne talv kõikehävitavate miinuskraadidega alles kaugel, ma loodan. Tänulik. 



No comments:

Post a Comment