Friday, December 31, 2021

Koroonapäevikud. Viies päev.

Eile oli õhtupoole tunda, et maitsemeel on kuidagi nagu väändes. Isu nii või teisiti eriliselt pole. Söön eelkõge kohusetundest, aga vähem kui tavaliselt - see on muidugi hea, sest Peki-Heini. Palavik käis veel 37,5 peal, aga mingit ravimit pole ma talle endiselt andnud. Päris õhtuks saabus jõuetus. Lillebror kirjeldas seda nii: "Mu ülemine ots tahaks asju teha, aga jalad on nagu keedetud spagetid." Noh, umbes nii ongi. Veel tuli õhtul korralik kurguvalu. See koroona pole nagu aru saanud, mismoodi asjad käivad, kõik korralikud viirused algavad mul kurguvalu ja vesise nohuga, siis tuleb kuiv köha, siis mõnus märg köha (see on minu jaoks turvalise tervenemise indikaator, absoluutselt ei sega) ja värvikas nohu... ja siis on asi juba korras. Koroonaga on kõik segiläbi. 

Mehel on endiselt hirmus seljavalu ja ka jõuetus. Korraks Legolase tulevases toas käimine oli tema jaoks matk (Maja on 20 meetrit pikk).

Lillebroril on ka maitsemeel väändes ja jõuetus kallal. See ei takista teda olemast lärmakas, sõjakas ja kogu ärkvelolekuaega arvutist veetmast.  

Legolas kurtis uimasust ja jõuetust, aga jaksas mingil hetkel ilusti puusületäiega köögist vannituppa minna, nii et lootust on. Veel kurtis Legolas, et millegipärast on kõht kogu aeg tühi... kui inimene öö läbi arvuti taga oma sotsiaalset elu elab ja siis pärastlõunani magab, nii et söögivahe võib vabalt olla 18 tundi... siis ongi kõht tühi. 

Jõugu Juht tegi täna pereõe soovitusel kiirtesti - endiselt negatiivne. Ma ikka loodan, et tal õnnestub sümptomiteta positiivseks saada, aga see võiks ikka juhtuda jah, siis ta saab ka pooleks aastaks rahu ja "inimõigused tagasi" nagu Legolas selle kohta ütleb. 

Hm, võib-olla on midagi ka lõhnatajuga? Igatahes läksin ma enne mööda põhjalikult austatud liivakastist ja mingit haisu ei tundunud olevat, muidu haisevad need liivakastid taevani (keegi kassidest ei kaabi peale ka). 

Endiselt on väga tüütu. 

No comments:

Post a Comment